avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Internship platit/neplatit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Internship platit/neplatit

Care sunt documentele pe care trebuie sa le intocmeasca un angajator pentru un internship (1 luna), platit sau nu la care participa studenti?
Este suficienta intocmirea unui contract oarecare (nu CIM), intre angajator si participant, iar daca da, ce trebuie sa contina acesta?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Proceduri internship neplatit IldikoB IldikoB Buna ziua,apelez din nou la Dv. :) Sunteti intotdeauna prompti si informatiile sunt de mare folos. As avea nevoie de modele pentru documentele care se ... (vezi toată discuția)
Conditii angajare internship neplatit alecsuta alecsuta Buna ziua, Mi s-a cerut sa ma informez despre angajarea unei persoane (student sau absolvent) in conditii de internship platit sau neplatit. Ma puteti ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost contactati de o persoana care participa la ... DoinaGeleriu DoinaGeleriu Buna ziua, Am fost contactati de o persoana care participa la un curs de formare profesionala si doreste sa faca practica la societatea noastra (locul sau de ... (vezi toată discuția)