avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Interdictie si tutela
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Interdictie si tutela

Si daca tot suntem obisnuiti sa ne dam cu dreptul in stangul, sa va povestesc surpriza de azi dimineata, desi consider ca acest subiect l-am mediatizat cam de multe ori pe acest site.
Film horror
1. In sept 2013 depun la judecatorie o solicitare de punere sub interdictie a fiicei mele, pe motiv de handicap grav (retard profund).
2. Procesul se judeca in 3 etape pana in febr.2014 cand se emite o sentinta in care se precizeaza ca instanta aproba toate solicitarile reclamantei si dispune autoritatii tutelare de pe langa consiliul local verificarea tutorelui periodica si obligatorie, privind indeplinirea obligatiilor acestuia fata de interrzis. SINGURA problema este ca nu este nominalizat tutorele.
3. Depun un inscris in care , pe baza cererilor initiale si a dosarului solicit nominalizarea tutorelui, pt ca la CAS si alte institutii9 nu am dreptul de a reprezenta interesele interzisei.
4. In sept 2014 primesc serntina in care sunt anuntata ca instanta respinge cererea deoarece ea a fost aprobata in cea din febr.2014.
5. Revin cu solicitarea de a NOMINALIZA un tutore (daca calitatea de mama contravine legislatiei, sa num,easca ei pe cineva)
6. In febr2015 mi se trimite sentina finala "definitiva si irevocabila", care este exact cea din febr, adica fara numele tutorelui
7.l In martie 2015 depun la judecatorie o solicitare adresata sectiei de Autoritate tutelara de pe langa tribunal.

Si acuma incepe partrea cre vroiam sa vo impartasesc
Un dimineataq asta prtimesc o citatie de la judecatorie prin care ne citeaza pe amandoua, eu in calitate de reclamant, fiica mea in calitate de parat, in proces de judecata pentru stabilire de interdictie. Subiect dosar: "punere sub interdictie"- Fond.

Sa inteleg ca sentina definitiva din febr 2015 este anulata si o louam de la capat (inca 3 ani?)

Le multumesc celor care au avut rabdarea de a citi cele de mai sus.
Le doresc tuturor o seara frumoasa.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:46, 6 Mai 2015
.
l In martie 2015 depun la judecatorie o solicitare adresata sectiei de Autoritate tutelara de pe langa tribunal.

ce ati solicitat ?

Ar trebui sa mergeti sa vedeti ce e in acel dosar.
nu mai deschideti subiecte noi pe aceeasi tema, continuati discutia inceputa aici.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare tutela pentru persoana pusa sub interdictie gabriela06072002 gabriela06072002 Buna ziua. Revin cu un subiect sensibil pe care doresc sa-l lamuresc inca din luna octombri 2013. Am depus un dosar la judecatorie in care solicitam punerea ... (vezi toată discuția)
Persoana pusa sub interdictie gabriela06072002 gabriela06072002 Saptamana aceasta mi-a venit sentinta judecatoriei privind punerea sub interdictie a fiicei mele, cu handicap grav. Sentinta nu este inca definitiva, este cu ... (vezi toată discuția)
Tutore bolnav alzheimer bibliopod bibliopod As dori sa stiu cum este reprezentat cel pus sub interdictie la proces daca este imobilizat si nu are discernamant fiind bolnav Alzheimer in stare grava. Mai ... (vezi toată discuția)