avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... inscriere imobil carte funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

inscriere imobil carte funciara

in 2006 am inceput constructia casei si nu am facut receptia lucrari la terminare. nu am prelungit autorizatia de constructie in termenul legal. ce pot face acum sa intabulez imobilul la cartea funciara.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:56, 5 Mai 2015
Este necesar sa reluati procedura de solicitare autorizatie constructie,incheierea de receptie-documente in baza carora puteti ulterior solicita realizarea masurilor cadastrale si in final sa solicitati la ocpi intabularea dreptului de proprietate asupra constructiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa fara autorizatie de constructie, intrare in legalitate Carmen235 Carmen235 Buna ziua, Detin o casa nefinalizata (la rosu), construita in anul 2006, fara autorizatie de constructie. Imi puteti spune va rog care este demersul ... (vezi toată discuția)
”notare” vs intabulare laurentiubogdan laurentiubogdan Proprietarul unei case de vanzare mi-a explicat ca imobilul are ”intabulare pe teren si [i]notare[/i] pe casa”. Motivul ar fi ca, in autorizatie, ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie noua Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , Am construit in 2011 o casa , cu Autorizatie de constructie , proiect si toate actele in regula . Am, colaborat cu Inspectoratul ... (vezi toată discuția)