BUNA ZIUA TUTUROR . EU IMPREUNA CU SOTUL DETINEM O FIRMA DE LABORATOR FOTO IN CARE SUNTEM AMANDOI ASOCIATI ( 50%, 50%) . FIRMA ARE DATORII DE 35000 RON. EU PERSONAL IN TIMPUL CASATORIEI AM FACUT 2 CREDITE PERSONALE PENTRU A FINANTA FIRMA PENTRU CA NU PRODUCEA( FIRMA ESTE INFIINTATA IN 2006) EU AM FACUT CREDITELE IN 2007 . ACTIVELE FIRMEI SUNT EXACT LABORATORUL CUMPARAT IN RATE IN VALOARE DE 55000 RON. EU DORESC SA DAU DIVORT PENTRU CA SOTUL NU SE IMPLICA DELOC IN DESFASURAREA ACTIVITATII FIRMEI . CUM SE POATE SA POT PRELUA EU TOATA FIRMA PRIN DIVORT MAI ALES CA AM SI CELE 2 CREDITE .
Daca este pe numele la amandoi se va imparti jumatate-jumatate, iar daca are datorii -eventual o vindeti asa. Cel care o va cumpara poate sa plateasca datoriile.
BUNA ZIUA
cel mai bine stai de vorba cu sotul tau si cadeti de comun acord ,asupra pretului si asupra situatiei si faceti o trazactie pentru ca numai voi stiti cit valoreaza firma ,,,,,,,bafta da dovada de bun negociator .
Cat valoreaza aceea firma cel mai bine stiti dumneavoastra.....
Oricum, cel mai bine este sa aveti o discutie amiabila cu sotul si sa cadeti de comun acord. In caz de neintelegeri, in cazul partajului se va face expertiza si aceasta costa si in acelasi timp se prelungeste in timp procesul , pentru ce de obicei dureaza pana se efectueaza o asemenea expertiza....