avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Trebuie declarate veniturile obtinute din vanzarea ...
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Trebuie declarate veniturile obtinute din vanzarea produselor gen Avon?

Buna ziua,

Trebuie declarate veniturile obtinute din vanzarea produselor Avon? Este vorba de venituri normale de cca 30 - 40 lei obtinuti la cateva luni din comandarea produselor comandate in special pentru uz propriu. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Fals in acte si semnatura Anonymous94 Anonymous94 Buna ziua ,am si eu o problema ..mai pe scurt am fost inscris la AVON de o doamna de la mine din oras fara stirea mea ,nu am stiut pana azi pana cand am primit ... (vezi toată discuția)
Problema cu reteaua avon ioniboni ioniboni Buna ziua. Intampin urmatoarea problema: M-am inscris in cadrul retelei Avon avand calitatea de reprezentant. Persoanele nou inscrise trebuie sa realizeze 4 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sora mea a fost reprezentant avon in 2018. atunci ... mariustz mariustz Buna ziua, Sora mea a fost reprezentant avon in 2018. Atunci a comandat ceva ce a venit neconform, aceasta verificand abia cand trebuia sa dea produsele la ... (vezi toată discuția)