avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transformare societate in I.I.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transformare societate in I.I.

Exista posibilitatea ca un SRL sa se transforme( la Registrul Comertului) in intreprindere individuala? Daca da, care sunt demersurile.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:07, 6 Mai 2015
Nu se poate o transformare. Trebuie sa va deschideti separat intreprinderea individuala iar cu srl-ul, daca nu mai doriti sa functioneze, il radiati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare srl in intreprindere individuala Ciubotaru Daniela Ciubotaru Daniela Buna ziua, Am un Srl in inactivitate si as dori sa o transform in intreprindere individuala pentru a face turism cu un apartament airbnb.Daca sunt in Italia, ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala transformata in srl animarsrl animarsrl Buna ziua, In prezent detin o intreprindere individuala cu obiect de activitate taximetrie si as dori sa o transform in SRL. Ce procedura implica? Care ar fi ... (vezi toată discuția)
Modificare tip firma: e posibila transformarea din srl in intreprindere individuala? califar califar buna seara! este posibil ca dintr-o firma S.C. .... S.R.L., , sa faci o INTREPRINDERE INDIVIDUALA ? daca da, atunci cum?, (vezi toată discuția)