buna ziua . am citit articolul dlui Alexandru Boiciuc despre Programul National de Cadastru si Carte Funciara si va rog sa ma lamuriti unde trebuie sa ma adresez pentru a inscrie o casa ,fara autorizatie de constructie, in cartea funciara. ma intereseaza chiar si contra cost .am sunat la agentia nat. de cadastru si mi-au zis sa sun la o pers autorizata , am sunat dar imi spune sa ma adresez la primarie . va rog daca se poate niste informatii cu privire la adresa unde se depun cererile si acte necesare , in program am vazut ca sunt incluse si casale fara autorizatii nu se specifica nicio amenda pt acesta situatie .
cand a fost facuta constructia? se plateste impozit la Primarie? sunt importante cele doua raspunsuri. Cel mai bine ar fi sa obtineti de la Primarie raspunsurile ce va intereseaza apoi luati legatura cu un CADASTRIST sa va intocmeasca dosarul cu documentele necesare.
Carte funciara
tinaa
Subiect: carte funciara
buna ziua . am citit articolul dlui Alexandru Boiciuc despre Programul National de Cadastru si Carte Funciara si va rog sa ma ... (vezi toată discuția)