avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Carte funciara

buna ziua . am citit articolul dlui Alexandru Boiciuc despre Programul National de Cadastru si Carte Funciara si va rog sa ma lamuriti unde trebuie sa ma adresez pentru a inscrie o casa ,fara autorizatie de constructie, in cartea funciara. ma intereseaza chiar si contra cost .am sunat la agentia nat. de cadastru si mi-au zis sa sun la o pers autorizata , am sunat dar imi spune sa ma adresez la primarie . va rog daca se poate niste informatii cu privire la adresa unde se depun cererile si acte necesare , in program am vazut ca sunt incluse si casale fara autorizatii nu se specifica nicio amenda pt acesta situatie .

va multumesc
Cel mai recent răspuns: tinaa , utilizator 15:00, 6 Mai 2015
am incadrat discutia gresit si am postat-o din nou la categoria corecta . nu stiu cum sa sterg acesta postare multumesc .
cand a fost facuta constructia? se plateste impozit la Primarie? sunt importante cele doua raspunsuri. Cel mai bine ar fi sa obtineti de la Primarie raspunsurile ce va intereseaza apoi luati legatura cu un CADASTRIST sa va intocmeasca dosarul cu documentele necesare.
constructia este din 2009 , platesc impozit pe teren si constructia noua si pt cea veche ( cat a mai ramas dupa demolare , 1 camera )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte funciara tinaa tinaa Subiect: carte funciara buna ziua . am citit articolul dlui Alexandru Boiciuc despre Programul National de Cadastru si Carte Funciara si va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Radiere constructie demolata fara autorizatie alexgh alexgh Buna ziua Va solicit sfatul in urmatoarea situatie: Doresc sa achizitionez un teren liber pt constructia unei case prin programul Prima Casa. Am gasit ... (vezi toată discuția)
Cadastru, carte funciara flori2009 flori2009 Buna! Sunt in ceata totala si as avea nevoie de o lamurire. Detin un imobil in provincie iar ca si act de proprietate am o hotarare care tine loc de act ... (vezi toată discuția)