avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbarea destinatiei unui imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbarea destinatiei unui imobil

Buna ziua.
Proprietarul unui imobil aflat la parterul blocului si-a transformat apartamentul intr-un cotet. Si cand spun cotet, sa stiti ca nu exagerez. Nu stim ce sa mai facem, plolitia locala nu face nimic, doar consata. Presedintele spune ca, nu are ce face.
In concluzie, stam si suportam mirosul gainilor deoarece propietatea domnului este inviolabila si poate face orice doereste dansul in ograda lui.
Ce putem face?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:34, 6 Mai 2015
Sesizati oficial autoritatea de sanatate publica locala,care va dispune sanctionarea proprietarului si indepartarea focarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gradina din fata blocului ContSters209690 ContSters209690 buna ziua, Ma intereseaza care este statutul terenului din fata blocului, ma refer la bucata mica de teren aferent fiecarui bloc.. Vecina de la parter a ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva vecinilor ioana_7_fr ioana_7_fr Buna ziua! Am si eu o pb;vecinii mei tin porci,gaini si cai in curte si au WC in curte ca si cum am trai in capatul planetei.Mentionez ca locuim in Tg-Mures ... (vezi toată discuția)
Avertisment din partea primariei pentru cainii din scara blocului alex68 alex68 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema. La scara blocului unde locuiesc, in holul de la intrare (parter) stau, de cativa ani, doi ... (vezi toată discuția)