avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontare salariat munca de noapte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontare salariat munca de noapte

Buna ziua,

In cazul in care am un muncitor de noapte care intra intr-o zi la munca si iese a 2-a zi cum este corect sa intocmesc pontajul? daca intra la ora 22:00 in data de 01 si iese la 06 in ziua urmatoare cum sa il pontez? 2 ore in data de 01 si 6 in ziua urmatoare? El va intra la munca si in seara urmatoare si va mai avea inca 2 ore.
Sau il pontez toate orele lucrate in ziua in care a intrat la munca?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:50, 6 Mai 2015
Se ponteaza toate orele in ziua in care a intrat la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontarea orelor de noapte Cornel Rusu Cornel Rusu Pentru care zi se ponteaza orele de noapte? De exemplu : Se intra in schimb în data de 20 ora 23se iese ora7 în de 21 și ești pontat 7ore de noapte în ... (vezi toată discuția)
Pontarea salariatului adita74 adita74 Un salariat lucreaza 12 cu 24. Cele 12 ore lucrate cum se inscriu in pontaj, daca o parte din ore sunt intr-o zi si se termina cele 12 ore in urmatoarea zi? ... (vezi toată discuția)
Prestare munca normata in aceeasi zi in care incepe co ContSters309014 ContSters309014 Buna ziua, Am o problema in ceea ce priveste faptul ca in ziua când am intrat in CO planificat am prestat un numar de 7 ore de munca in regie. Cum este ... (vezi toată discuția)