avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontarea orelor de noapte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontarea orelor de noapte

Pentru care zi se ponteaza orele de noapte? De exemplu :
Se intra in schimb în data de 20 ora 23se iese ora7 în de 21 și ești pontat 7ore de noapte în data de 20?!?Este legal atunci următorul grafic:
20 de noapte 23-7
21 liber
22 de zi 7-15, când ieși din schimb în data de 21 ora 7?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2018
Cornel Rusu, utilizator
Cel mai recent răspuns: luminita29 , utilizator 20:07, 2 Mai 2018
Orele de noapte sunt calculate pentru intervalul 22:00-06:00 atat. Ce se lucreaza in acest interval sunt considerate ore de noapte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tura noapte Silentios1 Silentios1 Buna ziua, Am o nedumerire legata de tura de noapte si de liberele aferente. De cateva luni la locul meu de munca s-a modificat programul mai exact: -lucrez ... (vezi toată discuția)
Pontare salariat munca de noapte Gina Iordan Gina Iordan Buna ziua, In cazul in care am un muncitor de noapte care intra intr-o zi la munca si iese a 2-a zi cum este corect sa intocmesc pontajul? daca intra la ora ... (vezi toată discuția)
Munca de noapte violetta.manea violetta.manea Buna ziua, Am o nelamurire in privinta programului de noapte. De exemplu programul meu de lucru poate fi dupa cum urmeaza: Luni: 09:15-21:15 Marti: ... (vezi toată discuția)