avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Firma de inchirieri masini
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Firma de inchirieri masini

ce acte trebuie sa aiba o firma de inchirieri masini la birou, tinand cont ca se lucreaza doar pe baza de factura si contabilitatea o tine o firma

Alte discuții în legătură

Cheltuieli spatiu blu_angel blu_angel Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema....Am citit pe forum tot ce era legat de cheltuielile cu amenajarea spatiului de lucru al firmei ... (vezi toată discuția)
Chelt gaz curent / nedeductibil? sacko sacko Spatiul unde isi desfasoara activitatea zilnica (=sediu) o firma / birou, contabilitate este inchiriata de la o persoana fizica pe baza de contract inreg. la ... (vezi toată discuția)
Masina Mazare_c Mazare_c Am cumparat o masina de la o doamna care o avea de la o firma. Eu nu am fost atent la acte dar firma nu a dat factura doamnei. Cel putin asa zice doamna. Am ... (vezi toată discuția)