avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registru bani
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registru bani

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti cum procedez cu banii cheltuiti in timpul programului.(ex.am 50 ron si cheltui 10ron).Ce trec in registru?.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:36, 11 Mai 2015
Treceti suma de bani cu care intrati in unitate. Nu conteaza cat sau daca ati cheltuit, important este sa nu aveti mai multi decat ati declarat la inceperea serviciului.
Probabil nu strica daca pastrati si bonul fiscal care atesta achizitia unor produse (mancare, consumabile)....
Cred ca ar fi culmea absurdului sa ceara vreun inspector justificare si pentru banii personali in minus (nu ca n-ar fi posibil). Daca vine copilul / sotul / mama etc. si ii cere bani vanzatorului ar trebui sa ii fie teama sa ii dea ca n-are bon pentru suma in minus?
Justificare trebuie sa existe doar pentru sumele extrase din unitatea de vanzare, nu si din banii personali.
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2015
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inserare tranzactie in rjip sau nu? cojo3x cojo3x Buna ziua. Anul acesta am avut ceva incasari prin banca. Problema este ca nu am putut sa platesc din banca mea catre banca beneficiarului si am fost obligat ... (vezi toată discuția)
Donatii "cash" catre ong si acte contabile cris2d2 cris2d2 Va salut. Va rog sa-mi spuneti daca o persoana fizica sau juridica poate face donatii cash, fara depunere in cont, catre un ONG - asociatie de protectia ... (vezi toată discuția)
Adaptare casa de marcat la bacsis angelica36 angelica36 Buna ziua Am si eu o intrebare referitor la \\"BACSIS\\" daca este obligatorie acea tasta pe casa de marcat mentionez ca detin un magazin cu haine nu luam ... (vezi toată discuția)