avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua,

In cazul in care adolescentul termina facultatea in iunie se mai plateste pensie alimentara in continuare ? Varsta adolescentului 22 ani.

Cum se procedeaza in acest caz cu documentatia. Trebuie obtinuta o adeverinta de la facultate care sa ateste terminarea studiilor sau care este procedura pentru incetarea platilor? Pe perioada vacantei se plateste pensie? Cand se considera incheiat anul universitar?

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 18:20, 6 Mai 2015
Legea 1/2011 a educatiei nationale

Art. 136. - (1) Anul universitar începe, de regulă, în prima zi lucrătoare a lunii octombrie, include două semestre şi se finalizează la 30 septembrie din anul calendaristic următor
Ultima modificare: Miercuri, 6 Mai 2015
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistarea pensiei alimentare la incetarea studiilor remusman remusman Buna ziua ! Am ajuns la momentul in care pot cere sistarea prnsiei alimentare , deoarece baiatul meu care a fost in grija mamei lui , a terminat facultatea , ... (vezi toată discuția)
Care a fost perioada anului scolar 2009-2010. lexu_mumuselu2007 lexu_mumuselu2007 Platesc o pensie alimentara copilului care are 20 de ani .A terminat clasa a XII-a si-mi opreste in continuare pensia alimentara deoarece contabila mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Ce statut a avut copilulu meu in septembrie 2008? elev sau student??? ana123 ana123 Copilul meu a terminat in vara anului 2008 liceul. Este deja student in anul I. I s-a platit pensie alimentara pana la 31 august 2008. Anul universitar a ... (vezi toată discuția)