am primit de la banca o instiintare precum ca s-a pus proprire pe cardul de salarii de catre ANAF cota de 1/3.Va intreb daca se poate face aceasta proprire ,de catre ANAF,fara o hotarare judecatoreasca si daca da in baza caror legi?Mentionez faptul ca nu am fost instiintat despre acesta doar din spusele angajatului bancii,aceasta proprire este pentru neplata unor amenzi si nu stiu care cheltuieli de judecata.Totodata va rog sa ma lamuriti: daca Bancile au dreptul legal de a da informatiile(care spun ele ca sunt confidentiale)despre posesorii cardurilor de salarii catre ANAF sau executori judecatoresti ca acestia impreuna cu bancile sa poata recupera(FURA)datoriile creditorilor?
procesele verbale se pot pune in executare fara sa fie necesara o alta hotarare judecatoreasca, iar in ce priveste dreptul bancii, uitati-va in contract si veti vedea si acolo cui poate comunica datele dvs.
Poprire salariat
rrramor
Buna ziua,
Am primit o adresa de infiintare a popririi din partea Directiei de Impozite si Taxe pentru niste amenzi de circulatie neplatite ale unui salariat. ... (vezi toată discuția)
Credit restant:
albulescu
Buna seara,daca cineva are o datorie de 2-3000 ron la banca neplatita de un an,iar dupa un timp aceea persoana sa angajat,iar plata salariului sau i se poate ... (vezi toată discuția)