avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... DECLARAREA APELULUI IN URMA PARTAJULUI JUDICIAR - ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

DECLARAREA APELULUI IN URMA PARTAJULUI JUDICIAR - IESIRE DIN INDIVIZIUNE

In urma apelului depus de catre piriti , eu pot face cereri in cadrul acesti apel , sau trebuie sa introduc apel separat ?
Odata cu intimpinarea , pot solicita refacerea unor probe ??
Ultima modificare: Miercuri, 6 Mai 2015
ContSters355039, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters355039 , utilizator 23:27, 6 Mai 2015
Daca vi s-a comunicat apelul formulat de partea adversa (situatie in care mai mult ca sigur nu mai sunteti in termenul de a declara apel principal), dvs putei formula un apel incident la acesta. Daca sunteti inca in termenul de declarare a apelului puteti si dvs sa declarati apel.
Prin intampinare va formulati propriile aparari.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Mai 2015
Olimpiu DRUȚĂ - Cabinet de Avocat, Avocat
Buna ziua,

Daca sunteti nemultumita de sentinta va trebui, in ternenul legal, sa formulati apel.
In cadrul apelului formulat de parati dumneavoastra puteti formula aparari nu cereri.
nu eu depun , ci piritii ........
Daca depun apel incident trebuie sa achit o taxa de timru ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel -noul cod de procedura civila marusca marusca Situatia este urmatoarea: procesul s-a judecat pe noul cod de procedura civila si am cistigat la fond.Cu toate ca nu am primit hotarirea acasa ,am vazut doar ... (vezi toată discuția)
Intimpinare-cerere reconventionala ContSters273259 ContSters273259 Piritul , in cadrul unui partaj judiciar , a depus INTIMPINARE-CERERE RECONVENTIONALA . Noi raspundem cu o INTIMPINARE ? Multumesc pentru raspuns (vezi toată discuția)
Apelul: comunicarea motivelor, obligativitatea angajãrii unui avocat, depunerea întâmpinãrii comerciantu comerciantu un proces cistigat in stadiul de ,,fond,, piritul a facut ,,apel,, (10/01/2014) intrebarea mea este cind voi primi comunicarea din partea judecatoriei ? pentru ... (vezi toată discuția)