avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Acte de insotire a marfii la targ
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Acte de insotire a marfii la targ

Fac parte dintr-o asociatie de handmade.Obisnuiam sa merg la targuri cu produsele facute de mine.La aceste targuri noi lucram ca sa vada lumea ca produsele sunt facute manual, de noi.Sunt PFA, si nu mai stiu cum sa merg acum la targ.Am inteles ca trebuie sa ne completam zilnic un aviz de insotire a marfii, dar daca noi lucram la targ nu mai corespunde avizul cu marfa pe care o am pe masa.Apoi la targ lumea negociaza pretul, dar daca eu in aviz am trecuta marfa la un pret cum pot negocia pretul?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:29, 11 Mai 2015
In cazul in care mai lucrati si la targ, trebuie aviz de insotire a marfii pentru materia prima necesara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de insotire a marfii la targ ikuta ikuta Fac parte dintr-o asociatie de handmade.Obisnuiam sa merg la targuri cu produsele facute de mine.La aceste targuri noi lucram ca sa vada lumea ca produsele ... (vezi toată discuția)
Avizul de insotire a marfii. byta83 byta83 Buna ziua, eu vand in targuri si am la mine facturile si nir... la marfa din masina, dar am inteles ca trebuie si aviz de insotire a marfii complectat pe ... (vezi toată discuția)
Aviz de insotire a marfii PaulPFA PaulPFA Buna ziua.Am un PFA cu activitatea principala comert cu amanuntul al textilelor,imbracamintei si incaltamintei efectuat prin standuri,chioscuri si ... (vezi toată discuția)