avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sesizare fals in declaratii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sesizare fals in declaratii

Am facut o sesizare la Ani in legatura cu un functionar public care a mintit in declaratia de avere ,a anchetat-o si nu au gasit nimic dintre aspectele semnalate de mine,mai nou ma da si in judecata pentru afirmatii calomnioase ,desi aspectele semnalate de mine sunt cat se poate de reale ,ce credeti ca ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:51, 7 Mai 2015
Sa va aparati, v-ati asumat un risc cand ati facut sesizarea, trebuia sa aveti certitudinea celor sesizate.
Buna ziua,

Altceva decat sa va prezentati in instanta si sa va sustineti punctul de vedere nu aveti ce face. Sfatul meu e sa va angajati un avocat care sa va apere interesul.

Succes,
Nu m-as fi gandit ca cineva sa isi reclame colegul/colega cu privire la declaratia de avere. E ca si cum colega imi violeaza intimitatea si stie ce am si ce nu am eu in casa mea. Mi se pare ciudat, dar ma rog...probabil sunt eu de moda veche. Cand s-a facut ancheta presupun ca ati fost si dvs. ascultata sau cel putin asa era legal, sa fiti ascultata. Probabil ca nu ati fost destul de convingatoare. Incercati sa strangeti dovezi in sensul de a solicita unele adeverinte cu privire la averea pe care dvs. o estimati ca o are respectiva colega(extras CF de informare, daca are case, masini, bani la cec, adev, de la impozite si taxe cu privire la bunurile mobile si imobile, etc.). Daca tot ati facut pe micul detectiv acum nu va ramane decat sa demonstrati ca puteti. Ce bine ca nu ne pun cei de la ANI sa ne declaram si imbratisarile cu cei dragi ca se pare ca unele persoane ar stii mai bine decat sotia de cate ori este imbratisata de sot. Nu trebuie sa renuntati. Cine stie poate data viitoare aveti mai mult noroc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie pentru evaziune fiscala? irinutu4 irinutu4 Salutare am o frica in mine.Am depus o sesizare la biroul de investigare fraude cum ca un om incaseaza bani in contul personal.Recent probabil sa impoziteze ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa marianaragalie marianaragalie Unde fac plangerea pentru marturia mincinoasa a unui martor sub acoperire (functionar public) instruit ulterior pentru instanta de singura persoana care ii ... (vezi toată discuția)
Omul nepotrivit la locul si momentul potrivit vio10bv@gmail.com vio10bv@gmail.com Buna ziua, Sunt chemat la politie pentru o reclamatie.Mi se cere sa dau declaratie scrisa pentru faptele din reclamatie.Nu mi se citeste toata reclamatia, ... (vezi toată discuția)