avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua.
Cum se procedeaza pentru a divorta pe cale amiabila? Se vede undeva dupa divort ca am fost casatorita ?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 20:44, 8 Mai 2015
Da, se vede in actul de divort, de casatorie, de nastere... astea nu se sterg si in ele se vede ca ati fost casatorita.
Amiabil divortati la notar sau stare civila.
Si avand in vedere ca nu mi-am schimbat numele? eu nu mi-am schimbat nici un certificat....vreau sa zic ,pe viitor daca ma recasatoresc ,imi vor cere si certificatul de divort,nu?
da. dar care este problema, va este rusine ca ati fost casatorita ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la inregistrare hotarare divort pronuntata in sua coldmountain coldmountain Buna ziua, as dori sa aflu care este procedura prin care un cetatean roman (avand si cetetanie americana) poate inregistra la starea civila din Romania ... (vezi toată discuția)
Procedura administrativa schimbare nume wazz wazz Buna ziua, In urma divortului am pastrat numele fostului sot si pe cel de fata adica acelasi nume ca in timpul casatoriei si anume XY. De atunci au trecut ... (vezi toată discuția)
O prietena a descoperit ca mai are un nume care nu apare in acte ... Diana2584 Diana2584 O prietena a descoperit ca mai are un nume care nu apare in acte si a trebuit sa schimbe toate actele.... as dorii sa stiu daca acum trebuie schimbat si ... (vezi toată discuția)