avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită concediu paternal
Discuție deschisă în Executare silită

concediu paternal

In decembrie 2015 o sa intru in concediu paternal ,vrea sa stiu daca se poate infinta poprire pe suma pentru cresterea copilului
Cel mai recent răspuns: IonutPauna , utilizator 21:48, 7 Mai 2015
Buna seara,
Daca va referiti la concediul de paternitate de 5 zile, reglementat de Lg 210/1999, atunci aceste sume pot fi urmarite. Ele se platesc din fondul de salarii.
Daca va referiti la indemnizatia de concediu pentru cresterea copilului, atunci aceasta nu poate fi urmarita.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu paternal draganmariana draganmariana Va rog frumos sa -mi spuneti care sunt pasii de urmat la personal in urmatoarea situatie: In luna decembrie 2011 o sa am un angajat care doreste sa-si ia ... (vezi toată discuția)
Conditii concediu paternitate ContSters109653 ContSters109653 In ce conditii poate un tata sa intre in concediu de paternitate. Am inteles ca acest concediu nu este acelasi cu cel pentru ingrijire copil. Dar pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu de paternitate militari nseitan nseitan poate beneficia un militar de concediu de paternitate prelungit daca are atestat de puericultura? daca da in baza carei legi? va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)