avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract inchiriere

Buna ziua ,
Anul trecut mi-am inchiriat apartamentul , contract cu durata 12 luni.Contractul a fost inregistrat la Administratia Financiara , sunt cu plata impozitului la zi.
Luna trecuta chiriasii au plecat din apartament fara sa plateasca o parte din utilitati si chiria pentru doua saptamani.Nici nu am mai vrut sa semneze actul aditional de reziliere pe baza caruia sa inregistrez rezilierea contractului la Administratia Financiara.
Am inteles ca pot sa fac eu o declaratie pe propria raspundere pe baza careia pot sa declar rezilierea.Este corect ? Ce termen am sa o depun la finante ? Se poate trimite si prin curier ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:31, 7 Mai 2015
Puteti incheia declaratie notariala pe proprie raspundere ca locatarul a inteles sa rezilieze unilateral contractul si a parasit spatiul cu destinatia de locuinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere apartament- utilitati neachitate pe 4 luni baboska baboska Am inchiriat un apartament unei societati din Bucuresti, printr-o agentie imobiliara. (utilizat ca locuinta de serviciu pentru angajatii societatii). In ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract chirie si de luare in spatiu ???rog sa-mi dati un sfat ! radutzublue radutzublue Buna seara.Pe data de 1.Oct.2014 am inchiriat un apartament cu contract de chirie pe durata de 1 an.Contractul a fost inregistrat la Administratia Financiara ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere camelia50 camelia50 Am inchiriat unui baiat un apartament. Doresc sa reziliez contractul de inchiriere pe cale amiabila inainte de termen. Unde sa merg?La administratia financiara ... (vezi toată discuția)