avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces spania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces spania

Buna ziua acum 2 ani am fost arestata pentru frauda, in iunie anul acesta am proces , mentionez ca eu am un avocat care l-am platit si m-a anuntat ca trebuie sa ma presint la proces ca o sa ma scoata, dar problema e ca mi-a dat mandat de arestare iar proces este in ibiza si ca sa ajung acolo cu avionul trebuie sa fac escala la barcelona, intrebarea mea este cum pot sa ajung eu la proces daca in momentul cand o sa fac escala ma vor aresta la barcelona? Si daca nu ma prezint la proces ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:58, 7 Mai 2015
Anuntati avocatul ca veniti la proces si daca va aresteaza in Barcelona nu mai ajungeti la judecata.
Sa il anuntati ca sa stie.
E posibil si romanii sa va aresteze in aeroport daca s-a emis mandat european.
Important este sa nu va judece in lipsa.
Vorbiti alte detalii cu avocatul daca l-ai platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am executat pedeapsa in sua, pot fi liber cand vin in tara ? stef56 stef56 am fost condamnat in romania la 4 ani cu executare am fost extradat in sua pentru alte fapte inainte sa ajung in penitenciar am executat pana acum 34 luni si ... (vezi toată discuția)
Execut o pedeapsă penală și nu înțeleg de ce: e eroare judiciară sau viciu de procedură? bms8197 bms8197 Am fost arestat pe data de 16 noiembrie 2011 in vederea extradarii in SUA. Am petrecut 21 de zile pe arestul central ulterior fiind pus in libertate sub ... (vezi toată discuția)
Mandat de arestare european amaya_maya2004 amaya_maya2004 buna ziua!vreau sa va intreb cum se procedeaza cand iti vine un mandat de arestare european!sotul meu a primit asa ceva din franta dar problema este k el nu ... (vezi toată discuția)