avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Indemnizații contract de muncă și PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Indemnizații contract de muncă și PFA

Bună ziua,

În situația în care lucrez cu contract de muncă și în același timp obțin venituri din activitatea de PFA (pentru care plătesc contribuția la sănătate), dacă plătesc și acel procent suplimentar de 0,85% la Casa de Asigurări de Sănătate, în cazul unui concediu de maternitate, voi beneficia de indemnizație în baza contractului de muncă și a veniturilor realizate din activitatea de PFA, sau doar în baza contractului de muncă?
Mulțumesc!
Veniturile vi se vor lua in calcul nu pentru ca platiti contributie de sanatate sau FNUASS ci pentru ca realizati venituri supuse impozitului pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc -> venituri din pfa si cim ene2allexandra ene2allexandra Buna ziua, Revin cu o intrebare scurta ca sa ma lamuresc: In prezent realizez venituri atat din activitatea de PFA cat si din CIM (cu venitul minim pe ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru pfa ilie_a64 ilie_a64 Ca PFA ,daca am avut un accident la locul de munca mi se plateste concediul medical de CASS?Daca da,spuneti-mi va rog cum se procedeaza(care sunt ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza venitul (din salariu din cm + venituri din pfa) in perioada concediului de sarcina si lauzie? cris81 cris81 sunt insarcinata in 4 luni jumatate si lucrez la o firma de un an si jumatate. In luna mai firma a decis sa faca ceva economii din taxele platite la stat asa ... (vezi toată discuția)