avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere auto
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere auto

Buna ziua! Va rog sa ma ajute si pemine cineva. Vreau sa inchiriez unei firme masina personala cu o suma fix ape luna. Eu suport cons. de benzina, reparatiile, impozitul auto, intretinerea … Intrebarea este: ce taxe si cat, am de platit: impozitul pe venit, sanatatea? pensii? mai este ceva? Conform noului cod fiscal.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Pfi rog un mic ghid - lamuriri gimida gimida Buna ziua, Incepand cu sfarsitul lunii septembrie am deschis un PFI ca si asistent medcal pentru o colaborare cu un centru de permanenta. As dori mai multe ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile la pfa, i.i. sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Imi poate sa spune cineva care sunt cheltuielile deductibila la un pfa? (cod caen 4789 comert cu amanuntul prin standuri, chioscuri..). Daca ma duc in ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata Stoica Monica-Luminita Stoica Monica-Luminita Mi-am deschis un PFA (neplatitor de TVA, adica factura fara TVA),si vreau sa stiu ce se poate trece ca si cheltuieli pe firma,inca nu sunt la curent cu ... (vezi toată discuția)