avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Conventie civila
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Conventie civila

Buna ziua,as dori sa stiu daca o intreprindere individuala poate incheia conventie civila cu o persoana fizica si cat ar costa totalitatea taxelor la stat pe 500lei lunar?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 7 Mai 2015
Raspunsul este afirmativ , cu conditia ca incheierea acelui contract sa se faca cu respectarea conditiilor prevazute de lege.

Conventia civila se incheie numai pentru activitati cu caracter ocazional si nu cu caracter permanent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate incheiere contract partial gabinemo gabinemo Buna seara. Am urmatoarea intrebare. Ce fel de contract de munca (sau alta forma de angajare) pot sa inchei cu un SRL, pentru lucru trimestrial. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare/prestare servicii persoana fizica andrugrasu andrugrasu Buna ziua. Sunt in cautarea unor raspunsuri pentru urmatoarea situatie. Recent am absolvit un curs de responsabil de mediu si am fost abordat de o firma ... (vezi toată discuția)
Contracte civile IulianRD IulianRD Buna ziua, As dori sa stiu daca o societate comerciala poate incheia CONTRACTE DE AGENT (pe baza de comision la volumul de vanzari) cu [b]ORICE PERSOANA ... (vezi toată discuția)