avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... IESIRE DIN INDIVIZIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IESIRE DIN INDIVIZIUNE

Dupa iesirea din indiviziune , am observat ca terenul de sub casa , nu a fost partajat . Pot face o noua chemare de iesire din indiviziune pentru terenul de sub casa ?
Cel mai recent răspuns: ContSters355039 , utilizator 02:51, 8 Mai 2015
Partajul este imprescriptibil, puteti solicita oricand , insa terenul aferent constructiei apartine proprietarului cladirii. Nu ati precizat ce ati partajat deja si de unde ati dedus ca acel teren nu e partajat . Mergeti cu hotararea la un cabinet de avocat pentru lamuriri.
am o expertiza topografica din care rezulta impartirea terenului aferent cladirii . despre terenul de sub casa nu se vorbeste
Ultima modificare: Vineri, 8 Mai 2015
ContSters355039, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ieșire din indiviziune noid200x noid200x Buna ziua ! Am cumpărat o casă în 1990 . Acceasi proprietară care ne-a vândut noua , ia lăsat moștenire casa alăturată fiului ei. Între timp ne-a ... (vezi toată discuția)
Dezmembrarea imobilului fara acordul coproprietarilor alinanicorici alinanicorici buna ziua, as dori sa stiu ce pot face in cazul in care coproprietarii unui imobil nu sunt de acord cu dezmembrare si nu vor sa-si dea acordul voluntar la ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune Lungu Constantin Lungu Constantin Buna ziua, sunt intr-un proces de iesire din indiviziune al unui teren unde sunt mai multi coproprietari. Raportul expertului topograf contine un aviz de la ... (vezi toată discuția)