avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren arabil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren arabil

Doamna,Domnule,
La moartea bunicii din partea tatalui,suprafata de 1,5 ha extravilan,a fost însusita de unchiul nostru,decedat acum,care s-a dus la Primarie si a declarat ca nu mai sunt alti mostenitori,obtinînd titlu de proprietate.Declaratie mincinoasa,deoarece mostenitori mai eram si noi,copiii fratelui sau decedat si el la acea vreme,tatal nostru.Întrebarile mele sunt:
- acest act de proprietate obtinut prin minciuna,este valabil ?
- putem ataca în justitie acest act,pe care l-am descoperit întîmplator în 2014,cu ocazia cadastrului,care este blocat acum din acest motiv ?
- care este procedura de urmat,pentru ca actuala mostenitoare nici nu vrea sa auda de noi ?
Multumesc.
Solomonescu.
Puteti solicita anularea titlului de proprietate si sa faceti dovada calitatii de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune daniel2d daniel2d buna seara. pe scurt problema mea este urmatoarea: -mama mea are un titlu comun de proprietate cu un frate, decedat din pacate, in suprafata de aprox. 2,5ha ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii icadab icadab Parintii mei au decedat. Am un titlu de proprietate pe o suprafata de 2 ha, unde sunt trecuti doi frati (tata si unchiul ). Unchiul i-a facut o imputernicire ... (vezi toată discuția)
Moștenire. succesiune. 3llena 3llena Moștenire. Buna ziua, situația este următoarea: bunica mea a făcut acte in anul 2020 ( nu avem acces ce fel de act ) doar unchiului meu pentru partea ei, ... (vezi toată discuția)