avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Parc amenajat de persoane fizice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Parc amenajat de persoane fizice

As avea nevoie de putin ajutor
Suntem un grup de tineri care vrem sa amenajam un parc din comuna in care locuim pe banii nostrii
stim ca trb sa facem un proiect pe care sa il inaintam consiliului local ptr aprobare dar din punct de vedere legal care sunt cond de fond si de forma ptr un astfel de proiect
va multumim anticipat
Cel mai recent răspuns: odyle , utilizator 10:23, 30 Iunie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
Trebuie să vă adresaţi consiliului local al primăriei cu o cerere şi însoţită de un memoriu.Primăria urmează să iniţieze un proiect de hotărâre şi să-l prezinte consiliului local.Luna iunie este trecută deci pentru iulie.
V-am trimis un model de memoriu.Sper să vă fie de bun augur.
va multumesc ptr ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere si memoriu odyle odyle Buna seara ma puteti ajuta cu un model de cerere si memoriu pe care trebuie sa le depun la primarie in legatura cu amenajarea unui parc dintr-o comuna de ... (vezi toată discuția)
Ce pot face ca primar? Lulica Lulica Nu sunt eu primarul.... un vechi prieten, dintr-o comuna din Baragan, a fost ales. Prima candidare, primul mandat. Veselie maxima pana la un punct. Adica pana ... (vezi toată discuția)
Facilitati persoane cu handicap Fundatia Bucurie Fundatia Bucurie Buna ziua , as dori sa stiu raspunsul corect ( legal )la urmatoarea situatie : Marti la ora 8,30 intru cu autoturismul fiicei mele , posesoare de card ... (vezi toată discuția)