avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cerere si memoriu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cerere si memoriu

Buna seara
ma puteti ajuta cu un model de cerere si memoriu pe care trebuie sa le depun la primarie in legatura cu amenajarea unui parc dintr-o comuna de catre niste tineri pe banii si munca lor
stiu ca trebuie depus la primarie ptr ca apoi sa fie aprobat de catre consiliu local
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:48, 30 Iunie 2009
Lucrul acesta il puteti face adresandu-va unui specialist, care sa va faca un proiect nu un memotiu.
Mai mult ca sa obtineti o hotarare de consiliu local pentru a va acorda dreptul de a face aceasta lucrare trebuie mai intai sa stati de vorba cu Primarul si Secretarul, apoi sa se faca o nota de fundamentare care sa justifice proiectul de hoatarare, care dupa ce va primi avizul comisiilor de specialitate vor aproba hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota fundamentare concediere colectiva cu date fictive vali70 vali70 Buna ziua ! lucrez la o regie subordonata unui consiliu local. S-a decis o concediere colectiva. Dupa toate etapele s-a transmis catre Consiliu Local nota ... (vezi toată discuția)
Parc amenajat de persoane fizice odyle odyle As avea nevoie de putin ajutor Suntem un grup de tineri care vrem sa amenajam un parc din comuna in care locuim pe banii nostrii stim ca trb sa facem un ... (vezi toată discuția)
Esalonarea datoriilor la bugetul local pensiuneaboema pensiuneaboema ce modalitati de esalonare a doatoriilor la bugetul local avem in conditiile in care datoria este de 104.000 lei? (vezi toată discuția)