avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nota fundamentare concediere colectiva cu date fictive
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nota fundamentare concediere colectiva cu date fictive

Buna ziua !

lucrez la o regie subordonata unui consiliu local. S-a decis o concediere colectiva. Dupa toate etapele s-a transmis catre Consiliu Local nota de fundamentare privind necesitatea concedierii colective, pe baza careia s-a dat o hotarare de consiliu local care aproba concedierea si noua organigrama.
Aceasta nota de fundamentare contine date financiare total eronate - lucru dovedit cu acte -datefinanciare facute ca sa justifice numarul de salariati concediati .
Intrebare . Cat de repede se poate anula HCL , contestand aceasta nota de fundamentare si ce consecinte sunt ? Cine raspunde si daca poate exista si o culpa penala ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 16 Septembrie 2010
Va puteti adresa Consiliului Local sau Prefecturii Judetului pentru revocarea sau anularea acelei hotarari ... In caz contrar, va puteti adresa instantei de contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectele unei hcl dorina spataru dorina spataru O hotarare de consiliu local data de prefectura ca nelegala,nerevocata si neatacata in contencios administrativ este valabila pana la adoptarea unei noi ... (vezi toată discuția)
Cum este cu interesul in cazul incercarii de anulare a unui act normativ ? LuchianSeb LuchianSeb Buna seara. Mai multe persoane am fost amendate in baza unei hotarari de consiliu local care este nelegala. Am depus contestatii si am castigat. Dar vrem sa ... (vezi toată discuția)
Anulare hotarare consiliu local janina drula janina drula cine anuleaza o hotarare de consiliu local ? multumesc (vezi toată discuția)