avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Fonduri europene incasate de PFA si declaratii care ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Fonduri europene incasate de PFA si declaratii care trebuie depuse

Buna ziua,
As avea cateva nelamuriri, daca ma poate ajuta cineva.
Am un PFA cu obiect de activitate, cultivarea fructelor. Anul trecut (2014) din luna iunie am suspendat activitatea deoarece am intrat in condediu de maternitate,iar din ianuarie 2014 pana in iunie 2014 nu am realizat venituri pe PFA. Anul acesta din martie am reactivat PFA-ul deoarece am accesat un proiect european de 40000 euro, pentru care voi primi prima transa de bani cam prin luna iulie, a doua pe la sfarsitul anului. Intre timp voi mai vinde si fructe, deci voi avea venituri si de aici. Intrebarile mele ar fi este:
1. In aceste conditii ce declaratii trebuie sa depun pana pe 25 mai si cum ar trebui sa le completez??
2. Voi finde capsuni langa drum, am auzit ceva de genul ca daca vand populatiei am nevoie de casa de marcat. e adavarat??in conditiile in care sunt vanzari ocazionale,doar 3 saptamani si nu la un orar fix.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 15:57, 13 Mai 2015
1. 200 cu datele realizate pana n suspendare daca sunteti in sistem real;
2. Nu este nevoie dar aveti nevoie de cert de producator si un caiet special aparut acum o luna: detalii :
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de maternitate dan0007 dan0007 Incepand din octombrie 2012 am avut un contract tip \\"plata cu ora\\" pentru activitati realizate intre lunile octombrie 2012-mai 2013. Salariul pentru aceste ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii pfa fara activitate in anul 2014 eugenp eugenp [b]Situatia este urmatoarea: [/b] - Am un PFA inregistrat in sistem real; - Sunt si angajat cu contract de munca; - Ocazional, fac diverse servicii pentru ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa in perioada de concediu prenatal si calcul indemnizatie ccc AdnanaI AdnanaI Buna seara, desi am citit toate postarile gasite pe forumul dvs. cu privire la acest subiect tot mai am cateva nelamuriri si sper sa ma puteti ajuta in ... (vezi toată discuția)