avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Registru bani -cmmf
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Registru bani -cmmf

Sunt cabinet medical cu activitate independenta si desi nu am fost obligata ,am luat casa de marcat pentru serviciile pe care nu le deconteaza casa si se efectueaza in regim privat(contra cost).
Sunt obligata sa am acest registru de bani?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Deduceri sanatate ilbobass ilbobass Stiu ca plata contributiei de sanatate se considera cheltuiala si se deconteaza pe PFA. Sunt unele cazuri in care asigurarea de sanatate de stat nu este ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat obligatorie pentru cabinet medical individual? ciandreiciu ciandreiciu Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu info in legatura cu un Cabinet Medical Individual. Vreau sa stiu daca exista obligativitatea dotarii cu casa de marcat si ... (vezi toată discuția)
Pfa - infiintare salon coafura melikamy melikamy Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Doresc sa infiintez un [b]salon coafura [/b]in propria locuinta (parter), unde voi desfasura ... (vezi toată discuția)