avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Detinere de droguri in vederea consumului propriu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Detinere de droguri in vederea consumului propriu

Buna ziua,

Numele meu este Andrei si am varsta de 22 ani. Acum o saptamana, de 1 Mai, am fost la mare cu un grup de colegi de la facultate. Pe data de 2 Mai, am vrut sa cumpar 4 pastile de extasy in vederea consumului propriu de la un baiat de pe acolo, iar in acel moment au venit ofiterii diicot. Baiatului respectiv i s-au gasit asupra sa mai multe droguri de mare risc, iar mie cele 4 comprimate pe care le aveam de la el. Am fost dus la parchet, am asteptat analiza drogurilor si pana la urma au ajuns la concluzia ca sunt droguri de mare risc. Mentionez ca nu mai am nici un fel de antecedente, nu sunt dependent de droguri, a fost doar asa de distractie (ceea ce regret cel mai mult din viata mea ). Eu sunt student in cadrul a 2 facultati din Bucuresti. Exista vreo sansa sa ma poata condamna la inchisoare cu executare ? Va rog frumos sa imi raspunde-ti ca imi este foarte frica. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:40, 8 Mai 2015
....dvs faceti parte dintr-un dosar si ati comis o infractiune...ofiterii DICOT o sa va propuna o colaborare,iar Procurorul va poate cere sa faceti un autodenunt....nu stiu cat de important este dealerul pe care l-au prins cand va vindea marfa si ce au obtinut de la el,oricum a fost urmarit si interceptat,dvs ati avut doar ghinion...de obicei ofiterii de la Crima Organizata si Procurorii Dicot urmaresc sa prinda pestii cei mari,adevaratii traficanti si de cele mai multe ori o fac cu ajutorul dealerilor mici...mai departe ar trebui sa contactati si un avocat si sa cititi legea 143/2000...cu respect
Nu ajungeti dupa gratii conform celor relatate.

Ca sa aveti mai mare siguranta aveti si posibilitatea de a va angaja avocat.
Ei in general vor sa colaborati daca v-au prins...si sa ii mai prinda si pe altii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost ieri la saga festival și am fost prins de ... silviu1406 silviu1406 Buna ziua , Am fost ieri la saga Festival și am fost prins de Jandarmerie cu jumătate de pastila de Extasy la mine .Care sunt riscurile și cum ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Consum si detinere de droguri s.o.s ContSters95064 ContSters95064 Buna ziua nu am antecedente penale sau alte chestii , am fost prins in urma unui flagrant , cu 2,5 gr de marijuana , amicul meu era dealer si cred ca ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu ecstasy Bogdan1321 Bogdan1321 Buna seara! Am fost prins la un control pe strada cu o jumatate de pastila de Ecstasy care sa zicem ca contine aproximativ 0.1mg de MDMA. Am scos-o de buna ... (vezi toată discuția)