avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită validare poprire institutie publica
Discuție deschisă în Executare silită

validare poprire institutie publica

buna ziua,
am urmatoarea speta si as dori dk ma puteti ajuta cu cateva sfaturi.am o sentinta de validare a popririi a unei institutii publice,in calitate de tert poprit pana la concurenta sumei de .....In baza legii 110/2007 de modificare a OUG 22/2002 exista posibilitatea ca debitorul si creditorul sa poata conveni asupra unei esalonari a platilor stabilite prin titlul executoriu.As dori sa stiu daca in momentul de fata mai poate fi aplicat art.2 din Legea 110/2007, si anume ca in termen de 6 luni sa faca demersurile necesare pentru a-si achita datoriile?
Daca creditorul este de acord sa incheiem un proces -verbal de esalonare al platilor,acest proces-verbal suspenda sentinta de validare a popririi sau o desfinteaza?
astept urgent raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: Ariadna Gorea , Avocat 19:31, 3 Iulie 2009
OG 22/2002, modificata prin Legea nr 110/ 2007 se refera la situatia in care institutia publica are caliate de debitoare, iar termenul de 6 luni este un termen prohibitiv in care creditorul nu poate face acte de executare impotriva debitoarei institutie publica.

Din speta dvs. nu am inteles ce calitate aveti dvs. si ce calitate are institutia publica in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire o. g. 22/2002 cirus cirus Am o sentinta investita cu titlu executoriu impotriva unei primarii. Am formulat cerere de executare silita si executorul a pus poprire pe toate conturile ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu impotriva statului - validarea popririi - tert poprit trezoreria - calitate procesuala pasiva catalin2011 catalin2011 Buna ziua ! Am nevoie de ajutor : a) in a demonstra ca in executarea silita impotriva Statului Roman - prin Ministerul Finantelor reprezentat de DGFPS (exista ... (vezi toată discuția)
Executare silita o.g. 22/2002 B.Ramona B.Ramona Am o sentinta investita cu titlu executoriu impotriva unei primarii. Am formulat cerere de executare silita si executorul a pus poprire pe toate conturile ... (vezi toată discuția)