avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiuni

la moartea sotului meu,am facut succesiunea intre mine si unicul meu fiu pe partea de avere care o detinea sotul si am dat fiului meu tot ce ramasese de la sotul meu.Pot modifica actul de succesiune si sa fac altul in conformitate cu legea,adica sa-mi recuperez partea care imi revenea dupa decesul sotului meu? cum si unde?
Cel mai recent răspuns: MAMALA , utilizator 15:09, 31 Mai 2015
nu puteti modifica actul de partaj . sunteti amandoi coproprietari .
ma refeream la cotele fiecaruia din partea ramasa de la sotul meu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament între soți. contează că au un copil? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: doua persoane, sot-sotie in varsta de cca 75 ani, pot face testament, unul in favoarea altuia ?, in ... (vezi toată discuția)
Cota parte din actiuni petrescuemil2011 petrescuemil2011 Buna seara. As dori sa ma ajutati intr-o problema. . Tatal meu a divortat de mama mea, s-a recasatorit dar cu noua sotie nu au avut copii.De curand a decedat ... (vezi toată discuția)
Donatie apartament fabiola46 fabiola46 Sunt divortata dar nu am facut partaj.Fiul meu a implinit 18 ani si vrem sa -i donam lui apartamentul.Am inceput cadastrul si de acolo mi s-a spus ca nu este ... (vezi toată discuția)