avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Bilant de lichidare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Bilant de lichidare

Buna ziua,
Pentru o societate a carei HGA de dizolvare si lichidare a fost publicata in data de 12/4/2015, ce data se foloseste in bilantul de lichidare?
Este corect ca extremitati 1/1/2015 si 12/4/2015
Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 00:41, 12 Mai 2015
Bilant anual normal la data de 31.12.2014
Bilantul de lichidare la data de 12.04.2015
Ultima modificare: Marți, 12 Mai 2015
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare si lichidare simultana a societatii stan camelia stan camelia Am solicitat dizolvarea si lichidarea societatii si in etapa a doua mi se cere bilant de lichidare si raport de lichidare. Puteti sa-mi spuneti unde gasesc ... (vezi toată discuția)
Bilant de lichidare si dizolvare simultana la 30.04.2012 beatrice culda beatrice culda Buna ziua, O societate care a fost suspendata pana la 1 mai 2012 si a demarat la ORC etapa I pentru dizolvare si lichidare simultana la data de 30.04.2012, ... (vezi toată discuția)
Bilant depus eronat la anaf se mai poate corecta? catrinoiu catrinoiu Din eroare am depus datele firmei A ( denumire, adresa , date) pe codul fiscal al firmei B . Cum pot depune bilantul pentru firma B , cel corect , astfel incat ... (vezi toată discuția)