avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Adaugarea unui al doilea cod caen PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Adaugarea unui al doilea cod caen PFA

va rog sa imi spuneti cat ma costa adaugarea unui al doilea cod caen ,ca si pfa.
multumesc
Cel mai recent răspuns: jacota_rodica@yahoo.com , utilizator 11:13, 7 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Documentele si taxele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a modificărilor persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale şi întreprinderilor familiale le gasiti aici:
[ link extern ]
in ce conditii pot atasa al doilea cod caen pe un pfa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea codului caen și Înființarea unui nou pfa vasilecristian113 vasilecristian113 Bună ziua! În prezent, dețin un PFA pe care îl folosesc pentru a colabora cu un singur partener. Partenerul dorește să schimbe domeniul de activitate, ... (vezi toată discuția)
Meditatii matematica gavrus gavrus Buna ziua sunt inginer electronist si doresc sa dau meditatii la matematica. De ce acte am nevoie, ce trebuie sa fac pentru a lucra legal? .Detin si o diploma ... (vezi toată discuția)
Acte necesare adăugării codului cor 7311 la pfa TeodoraMoon TeodoraMoon Bună ziua, mi-aș dori să adaug codul COR 7311 la PFA-ul pe care îl am deja, însă nu știu ce șanse am să fac pe viitor o dovadă a studiilor în acest ... (vezi toată discuția)