avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte necesare adăugării codului COR 7311 la PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte necesare adăugării codului COR 7311 la PFA

Bună ziua, mi-aș dori să adaug codul COR 7311 la PFA-ul pe care îl am deja, însă nu știu ce șanse am să fac pe viitor o dovadă a studiilor în acest domeniu, exluzând o facultate. Există un curs autorizat sau alt act doveditor care ar putea facilita includerea acestui cod în rândul activităților pe care le desfășor ca PFA?
Cel mai recent răspuns: TeodoraMoon , utilizator 18:09, 21 Iulie 2021
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a modificărilor privind persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale
[ link extern ]

Pentru 7311 puteti urma un curs in domeniu.
Am găsit un singur curs care are tangență să zicem cu acest domeniu, este vorba despre un curs autorizat de Marketing online, însă acesta are Cod COR 122107 și nu știu dacă ar fi acceptat ca dovadă a pregătirii în domeniu. Mulțumesc pentru răspuns și link-ul cu detalii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are tangenta ... cred ca acesta va poate fi defolos
[ link extern ]
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - domeniu de activitate stamper stamper Buna ziua, Doresc sa devin PFA, insa din cate am inteles trebuie sa am diploma in domeniul de activitate dorit. Astfel doresc ca domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)
Pfa,ii sau af pentru activitatea de comert raduleo_72 raduleo_72 Vreau ca pe viitor sa desfasor o activitate de comert cu amanuntul(produse alimentare si nealimentare) intr-un chiosc unde sa imi angajez sotia si daca va fi ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala Alina1132 Alina1132 Buna ziua! M-ar interesa sa infiintez o intreprindere individuala cu activitate pentru un magazin online. Am inteles ca este mult mai avantajos decat un ... (vezi toată discuția)