avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs în contencios administrativ
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs în contencios administrativ

Bună dimineața. Am o nelămurire la următoarea situație:
un partid politic a câștigat un proces în contencios administrativ cu Consiliu local al unei comune,având o sentința irevocabila. Consiliu local a făcut recurs. Deja a trecut 30 de zile de la data depunerii recursului și nu s a fixat un termen de judecată. În cât timp se poate judeca recursul de la data în care a fost înregistrat la tribunal. ?
Fac precizarea că sentința irevocabila a fost data tot de tribunal.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , utilizator 08:34, 9 Mai 2015
Daca atacati hotararea pronuntata de catre tribunal, recursul se va judeca la curtea de apel.de la momentul depunerii cererii pana la acordarea primului termen de judecata (in cazul in care cererea de recurs este completa) pot trece 3-4 luni (cel putin).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs sau hotărâre definitiva? GeorgianaChirila GeorgianaChirila Buna seara! Am și eu următoarea nelămurire: am depus pe rolul Tribunalului București, secția contencios o acțiune prin care am solicitat anularea unor ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ manuyel manuyel Bună seara. Am o nelămurire la o situație concretă. O instanță de contencios administrativ a dat o sentința irevocabila prin care obliga Consiliu local ... (vezi toată discuția)
Cale de atac impotriva unei hotarari pronuntate de sectia de contencios administrativ a tribunalului raluca_st raluca_st Am si eu o nelamurire, o hotarare emisa de Tribunal, pe sectia contencios administrativ, poate fi atacata cu apel la Curtea de apel competenta, si cu recurs ... (vezi toată discuția)