avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prelungire zile de ingrijiri acordate de IML
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prelungire zile de ingrijiri acordate de IML

Buna ziua
Care este procedura in cazul in care in urma unei agresiuni fizice medicul de la IML nu mai prelungeste perioada acordata initial desi partea vatamata nu s-a recuperat si acuza in continuare dureri si a ramas cu sechele medicale ? (fizice )Medicul precizeaza ca nu mai are cum sa mai acorde zile de ingrijiri pe motivul ca nu mai exista alte acte doveditoare . In cazul respectiv o alta diagnosticare implica efectuarea unui RMN , lucru care dureaza ....Cum se poate proceda pentru a se prelungii aceasta perioada de ingrijiri medicale ? obtinute initial in urma unei agresiuni fizice dar cum am precizat partea agresata nu s-a recuperat si a ramas cu sechele.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Mai 2015
davidescucostel, utilizator
Cel mai recent răspuns: davidescucostel , utilizator 00:19, 21 Mai 2015
Daca tot nu raspunde nimeni , cum pot face sa sterg aceasta intrebare ..... ?
Cei de la IML v-au sfatuit corect, pentru a completa sau modifica actele medico-legale, trebuie sa le aduceti documente medicale noi din care sa rezulte ca raportat la leziunile mentionate la prima expertiza au aparut date medicale noi, complicatii sau sechele.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicina legala Nicu I. Nicu I. Cum se poate contesta un raport medico-legal, avand in vedere faptul ca medicul legist desi avea in fata toate actele medicale, in care se preciza perioada de ... (vezi toată discuția)
Lovituri si alte violente Simica Simica Buna ziua .Am fost lovit de mai multe persoane cu bate fara motiv am certificat m.l. cu zile de ingrijiri sub 20 cu toate ca au trecut mai multe luni ... (vezi toată discuția)
Termen contestare certificat medico-legal farmec_ farmec_ Buna ziua, am obtinut ca urmarea unui accident rutier in care fica mea a fost victima - un certificat medico-legal cu 7zile spitalizare. Intrucat imediat ce ... (vezi toată discuția)