avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stricaciuni produse de cainele vecinului- unde ma pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stricaciuni produse de cainele vecinului- unde ma pot adresa?

Un vecin are un ciine . Acest ciine este tot timpul dezlegat . Acesta intra in curtea mea , si imi produce stricaciuni. Nu papa gaini etc , deoarece nu am . Este o casa de vacanta . Strica flori . Am rugat vecinul sa lege ciinele . Acesta nu vrea , iar situatia persista . Unde trebuie sa ma adresez : politie sau primarie ?
Asa ceva nu pot face .......nu se poate asa ceva
si eu am un teren neingradit din acelasi motiv , suprafata mare , am niste pomi fructiferi plantati pe el care sunt atacati periodic de caprele unui cioban care traverseaza frecvent propietatea mea si alte propietati neingradite . Nu am avut pretentii nici de la capre si nici de la cioban . Daca vin niste straini de loc si deverseaza gunoiul pe propietatea dvs tot cainele e de vina ?
Consider subiectul inchis ...denaturam

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună , am o mare problemă cu vecinii care sunt f deranjati ... iathos24@ iathos24@ Bună , am o mare problemă cu vecinii care sunt f deranjati de latratul câinelui meu si din aceadta cauza au facut plângere la politie .Mentionez ca detin ... (vezi toată discuția)
Delimitare proprietate utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Am o casa mica la tara cu gradina mare spre padure, gradina fiind inconjurata de boschete si copaci, marea parte a gardului vechi fiind cazut. Nu ... (vezi toată discuția)
Cainele vecinului intra in curtea mea Anastasia gar Anastasia gar buna ziua, situatie simpla, stau la casa, mediu rural, vecinul meu are un caine ce mereu intra pe proprietatea mea. Am facut singura gard din panou sudat, ... (vezi toată discuția)