avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... canlizari sau santuri in urban sunt domeniu public sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

canlizari sau santuri in urban sunt domeniu public sau privat

Am un litigiu pentru un sant in fata casei care este plin de apa menajera rezultata ,deversata din" fosa "septica a vecinului construita fara aviz de mediu si autorizatie de constructie , practic toti vecini sunt revoltati ! . acest sant se afla intre asfalt si gardul meu deci este domeniu public sau e propritatea mea .mentionez ca decat eu am acest segment de sant si cand ploua apa ajunge la alt vecin in curte
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 14:59, 10 Mai 2015
Canal fiind intre gardul Dvs. (deci limita proprietatii Dvs.) si asfalt (drum public) este de presupus ca se afla pe ceea ce ar trebui sa fie "trotuarul" de circulatie pietonala deci este amplasat pe domeniul public.
Cercetati si Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa menajera deversata in drum Tonyde Tonyde Buna ziua. Toti propietarii de casa din zona unde locuim suntem total nemultumiti de un vecin care deverseaza apa din fosa menajera sau septica (cum o s-o ... (vezi toată discuția)
Lnfiltratie apa menajer-fecaloida pe terenul meu camicr camicr Buna ziua.Locuiesc la oras,intr-un cartier de case cu distanta mica de lac si mare,dar lipseste reteaua pluviala de canalizare.Terenul unde se afla locuinta ... (vezi toată discuția)
Pot lasa apa menajera afara pe proprietatea mea? BiancaMB BiancaMB Vecinul meu, spune ca mă va da in judecată, și va suna la poliție (pentru ca eu sa primesc amenda) dacă voi mai lasă apa menajera din fosa septica afara. ... (vezi toată discuția)