avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Deblocare conturi
Discuție deschisă în Executare silită

Deblocare conturi

Am terminat cu poprirea acum 30 de zile si conturile nu mi-au fost deblocate
La cat timp dupa achitarea ultimei rate, executorul este obligat sa-mi deblocheze conturile? Am insistat cu emailuri (la telefon nu raspunde nimeni , niciodata) si am primit un raspuns evaziv..si anume ca mai au demersuri de facut. Poprirea a fost facuta de catre angajator si acesta a oprit pana la ultimul banut. Multumesc anticipat pentru raspuns.

Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Mai 2015
carmen_di, utilizator
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 12:33, 10 Mai 2015
Solicitati in scris executorului cu nr de inregistrare sistarea popririi
Cu dovada achitarii integrale a debitului face o solicitare scrisa catre Executorul judecatoresc si inregistrati-o la sediul acestuia sau, daca nu puteti, trimitet-o cu o scrisoare cu valoare cu nota de continut si confirmare de primire.
Copia acestei solicitari impreuna cu dovada primirii precedentei de catre Executor si o scrisoare de inaintare depuneti-o la Registratura Judecatoriei care a incuviintat executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deblocare conturi la executare silita fanny000 fanny000 Buna ziua,am o proprire pe conturi,conturile sunt blocate suma datorata deja a fost retrasa si inca mai mult pe deasupra .Ce trebuie facut sa mi deblocheze ... (vezi toată discuția)
Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să ... elsussy elsussy Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să îmi blocheze întreaga sumă aflată in cont? Ce as putea face ca banca să îmi permită ... (vezi toată discuția)
Executare silita, conturi bancare blocate Dnyalx04 Dnyalx04 Buna seara, am doua popriri pe salar, una din decembrie 2017, unde executorul B.E nu a solicitat blocarea conturilor bancare, si o alta poprire din februarie ... (vezi toată discuția)