avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, conturi bancare blocate
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, conturi bancare blocate

Buna seara, am doua popriri pe salar, una din decembrie 2017, unde executorul B.E nu a solicitat blocarea conturilor bancare, si o alta poprire din februarie 2018 unde executorul A.N a cerut blocarea conturilor mele cu toate ca firma unde lucrez vireaza acele sume de bani.
Acum nu reusesc sa dau de executorul judecatoresc sa ii spun sa imi deblocheze conturile, am incercat prin email si cele doua numere de telefon afisate pe siteul camera executorilor bacau.
Ce pot face in cazul asta? Nu am gasit nici un raspuns, cei de la banca nu au ce face. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2018
Dnyalx04, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 19:57, 8 Martie 2018
Executorul judecătoresc nu va debloca contul la cerere,decât dacă achitați suma din titlul executoriu
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2018
ContSters454516, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deblocare conturi la executare silita fanny000 fanny000 Buna ziua,am o proprire pe conturi,conturile sunt blocate suma datorata deja a fost retrasa si inca mai mult pe deasupra .Ce trebuie facut sa mi deblocheze ... (vezi toată discuția)
Popriri bogdan riglea bogdan riglea Buna ziua, In urma cu 2 zile a fost infiintata o poprire pe conturile mele si mi au fost blocate conturile bancare. Mentionez faptul ca poprirea se va face ... (vezi toată discuția)
Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să ... elsussy elsussy Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să îmi blocheze întreaga sumă aflată in cont? Ce as putea face ca banca să îmi permită ... (vezi toată discuția)