avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Model declaratie conformitate produse cofetarie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Model declaratie conformitate produse cofetarie

Buna ziua,

Exista un model a declaratiei de conformitate pentru produse alimentare acceptat de directia sanitar veterinara si siguranta alimentelor si/sau directia sanitar publica?

Alte discuții în legătură

Declaratie model 2 onrc autorizatie functionare alicec alicec Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. As avea nevoie de ajutor sa completez declaratia pe propria răspundere conform careia firma ... (vezi toată discuția)
Autorizare depozit alimentar + distributie produse alimentare ElenaCatalina ElenaCatalina Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a deschide un depozit de produse alimentare (conserve de carne, conserve de peste, pate, biscuiti, ... (vezi toată discuția)
Declaratii de conformitate traduse pentru produse din ue MunteanC MunteanC Buna ziua, Am avut zilele trecute control de la Directia Sanitar Veterinara si acestia mi-au cerut declaratiile de conformitate ale produselor vandute ... (vezi toată discuția)