avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Alte persoane care mai lucreaza in activitatea pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Alte persoane care mai lucreaza in activitatea pfa

Am un PFA transport marfuri, as dori sa-mi spuneti in ce masura ar putea fratele meu sa ma ajute in in activitate fara ai face contract de munca deoarece financiar nu i-mi pot permite momentan.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 14:20, 10 Mai 2015
Sa va ajute cu titlu gratuit, asumandu-va amandoi riscul sa fiti descoperiti si acuzati de "munca la negru" cu consecintele legale respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociere pfa ARICIU2009 ARICIU2009 BUNA ZIUA.AS DORI SA PREZINT URMATOAREA PROBLEMA.AS DORI SA INFIINTEZ UN PFA IN ASOCIERE CU O ALTA PERSOANA CARE MOMENTAN NU ARE RESURSE MATERIALE ... (vezi toată discuția)
angajare pfa Rozina22 Rozina22 Am un Pfa norma de venit ,transport rutier marfuri. Intrebarea mea este daca fratele meu ma poate ajuta in activitatea PFA-ului fara ca sa fie angajatul meu ... (vezi toată discuția)
Evaziunea fiscală în munca la negru alinademetrasandu alinademetrasandu Bună seara! Sunt studentă la Jurnalism și lucrez la o anchetă privind munca fără forme legale, din România. Aș dori să aflu de la un expert ce ... (vezi toată discuția)