avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare PFA

Am un Pfa norma de venit ,transport rutier marfuri. Intrebarea mea este daca fratele meu ma poate ajuta in activitatea PFA-ului fara ca sa fie angajatul meu deci fara nici o abligatie din ambele parti..Sau din punct de vedere legal ar trebui sa-i fac CIM pe 1 ora pe zi sau cum altfel sa procedez sa fie legal
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:50, 27 Mai 2015
Fara a fi angajat al PFA-ului va poate ajuta numai sotia.

Fratele dvs poate incheia cu PFA un c.i.m. pe durata nedeterminata sau determinat, cu norma intreaga sau cu timp partial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manager de transport marfa si contabil la aceeasi societate ralucel25 ralucel25 Pot si in acelasi timp manager de transport marfa si contabil pentru un SRL. Mentionez ca am obtinut deja certificatul de competenta profesionala pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata tigruta2 tigruta2 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie cum trebuie sa precedez correct in urmatorul caz. Am in cadrul institutului de derulat un proiect de cercetare pe ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata/concediu de maternitate monicaelena83 monicaelena83 Buna ziua.In urma cu 3 luni m-am angajat cu un cm pe per determinata, iar in data de 6 mai s-a facut un act aditional de prelungire pe inca 3 luni. 1. De cate ... (vezi toată discuția)