avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reabilitare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reabilitare

am facut gresala de a recidiva cu alcoolul....0,47 etilotest,probabil 0,95 la sange(nu au sosit inca rezultatele),perioada de reabilitare a fost trecuta de un an aproximatv...in instanta o sa fiu considerat recidivist ?
Cel mai recent răspuns: sorysory , utilizator 16:47, 10 Mai 2015
Inteleg ca ati mai avut o condamnare pentru care v-ati reabilitat?
da,in 2011 a fost data sentiinta definitiva...8 luni cu suspendare ...2 ani reabilitare
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de circulatie sub influenta bauturilor alcoolice ovaklla ovaklla am avut un accident minor cu o victima (8 zile spitalizare), cand am suflat in etilotest a indicat 0,62 iar la sange prima proba 1,2 iar a doua proba 1 .nu ... (vezi toată discuția)
Comisia de liberare conditionata ManuelaPalmatu ManuelaPalmatu Intr-o luna, sotul meu va avea comisia de liberare conditionata. A avut o pedeapsa de 1 an cu executare prin contopirea a doua pedepse: prima de 1 an si 8 luni ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului dula_mondialu dula_mondialu am fost testat cu etilotestul de organele de politie si mi-a iesit o alcoolemie de 0,57 in aerul expirat,si 1,10 rspectiv 0,95 in sange. ce mi se poate ... (vezi toată discuția)