avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract Vanzare Cumparare pe 800m teren dar suprafata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract Vanzare Cumparare pe 800m teren dar suprafata totala este de 2000m

Buna seara parinti mei au cumparat prin anu 1975 o casa veche,care au darmato si au construit alta cu suprafata de 800m teren, atat are trecut pe acte dar suprafata totala este de 2000m de teren .Pana acum nu a venit nimeni sa revendice terenu in plus .Noi avem vreo sansa sa facem vriun act pe el daca lam avut atatia ani in posesie si pana acum nimeni nu la revendicat?
Cel mai recent răspuns: parlac , utilizator 10:35, 11 Mai 2015
Analizati situatia juridica a terenului pentru o eventuala actiune de uzucapiune.
Mai pe intelesu meu cum ar trebui sa procedez, care este primu pas ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune adypompy adypompy buna ziua. am mostenit impreuna cu allte doua persoane o suprafata de teren (33 ari).In urma masuratorilor terenul are 54 de ari.conform titlului de ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune neaguv neaguv Buna ziua! Va scriu in scopul de a rezolva urmatoarea problema:In 1955 bunicii mei au cumparat un teren de aproximativ 400 mp in apropierea Bucurestiului intr ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie a revendicarii unui teren ,imobil ziarediverse ziarediverse Locuiesc in Canada de 15 ani , sora mea locuieste in Norvegia de 22 de ani . O ruda din tara mi-a zis ca bunicul a avut o suprafata de teren intravilan in ... (vezi toată discuția)