avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Calitatea de reprezentant legal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Calitatea de reprezentant legal

buna seara.Detin o firma infiintata-n 1996 si sunt actionar cu 50% impreuna cu reprezentantul legal care detine tot 50% din actiuni.Avand in vedere noul cod si faptul ca nu mai pot reprezenta firma-n instanta ma vad obligata sa obtin si eu calitatea de reprezentant legal.Care sunt demersurile si ce tb.sa fac,unde si cui sa ma adresez,etc.?Multumesc mult..........
Cel mai recent răspuns: silvana50 , utilizator 18:13, 11 Mai 2015
Trebuie sa fiti administrator. Se modifica actul constitutiv, se da AGA, se inregistreaza la Registrul Comertului. Trebuie ca si celalalt asociat sa fie de acord.
Multumesc f. mult pt.raspuns dar spuneti-mi va rog unde sau cine efectueaza modificarea actului constatator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare aga Ruks18 Ruks18 Spuneti-mi unde gresesc sau daca zic bine; AGA din cate stiu nu se inregistreaza niciunde. Prin urmare un asociat unic , daca se hotaraste peste noapte poate ... (vezi toată discuția)
Decizia aga aleius aleius Buna ziua, cum se intocmeste decizia asociatilor in vederea suspendarii activitatii unei firme cu 2 asociati(un roman si un strain).Asociatul raman are procura ... (vezi toată discuția)
Mutare srl dintr-un judet in alt judet MADALINA ARMEANU MADALINA ARMEANU SRL-ul pe care il detin in judetul Braila este momentan suspendat din Aprilie 2010. Doresc sa reiau activitatea, insa in judetul Bacau (acolo unde m-am ... (vezi toată discuția)