avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia pentru cresterea copilului

sper sa ma lamureasca si pe mine cineva .am nascut pe date de 23.01.2009 pana pe data de 31.05.2009 am fost in co cele 126 zile incepand cu data de 01.06.2009 am intrat in co crestere si ingrijire copil am depus actele necesare pentru indemnizatia de crestere si ingrijire copil (mentionez ca lucrez din 2002 fara intrerupere la o unitate bugetara)si surpriza cand mi-a venit decizia de calcul a indemnizatiei de crestere copil prima luna de venit din adeverinta (luna nasterii copilului ) nu mi-a fost luata in calcul ,mi-au fost luate in calcul celelalte 11 luni iar totalul rezultat a fost impartit la 12 si inmultit cu 85%.Daca venitul din luna in care ai nascut nu se ia in calcul de ce apare in adeverinta ? cum se calculeaza indemnizatia ?
Cel mai recent răspuns: ibaby , utilizator 14:53, 30 Iunie 2009
Buna ziua. Sunt cadru didactic şi la data de 16 aprilie 2007 am nascut. Nu mi-am efectuat tot concediul de odihna în anul respectiv. Acum, dupa doi ani am dreptul le efectuarea restului de concediu din acel an? Am reintrat în activitate în data de 17 aprilie 2009. Am dreptul în acest an la c.o? Menţionez ca urmeaza sa nasc iaraşi în data de 14 august 2009. Efectiv ce drepturi am la concediile de odihna, care varianta ma va avantaja la calcularea indemnizaţiei dupa al doilea copil? Va mulţumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului ioanaiacobas ioanaiacobas Buna ziua Eu sunt in concediu de crestere a copilului, dar doresc sa imi reiau activitatea incepand cu 1.01.2013. In acest caz beneficiez de stimulent de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil molanca molanca Va rog frumos lamuriti-ma si pe mine. Pana la aparitia Ordinului 68/2009 am primit o adeverinta tip, de la A.J.P.S. in care se specificau, in tabel, ... (vezi toată discuția)
Formula de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului mavo mavo Buna ziua, Care este formula de calcul pentru indemnizatie crestere copil,multumesc (vezi toată discuția)